Online Cursus Levensverhalen Schrijven.jpg

Online Cursus Levensverhalen Schrijven

We zijn allemaal verhalenvertellers. Achter ieder mens ligt een bijzondere geschiedenis, vol met kronkelingen en hobbels. Dat levenspad vormde ons tot wie we nu zijn. Het is eigen aan de mens om daarover te willen vertellen. En papier is geduldig. 

Wil jij over je leven schrijven? Wil je ervaringen en gebeurtenissen al schrijvende op een rijtje zetten? Volg de online training 'Levensverhalen Schrijven'.

Tijdens deze cursus duiken we in onze persoonlijke geschiedenis, om zo stukje bij beetje ons levensverhaal toe te vertrouwen aan het papier. Via uiteenlopende opdrachten zullen we herinneringen ophalen. Daarnaast is deze cursus erop gericht om deze herinneringen prettig leesbaar en pakkend op te schrijven. Er worden bruikbare schrijfadviezen gegeven en in diverse schrijfoefeningen komen uiteenlopende schrijftechnieken aan bod.

In acht lessen wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen. Hoe haal je herinneringen naar boven? Hoe zet je deze verhalen vervolgens op papier? Waar begin je? Wat doe je als je vastloopt? Deze inspirerende cursus nodigt uit om lekker aan de slag te gaan. Elke les staat vol met oefeningen, tips en voorbeelden. 

Schrijftechnieken die op een speelse manier aan bod komen zijn onder meer: associëren en vrij-schrijven, vertelperspectief, dialogen, het decor van verhalen, zintuiglijk en beeldend schrijven, filmisch vertellen en verhaalopbouw. Aan het eind van elke les staat een inleveropdracht, waarop je persoonlijke feedback krijgt.

Het tempo van de cursus bepaal je zelf. Wanneer je de inleveropdracht van een les instuurt, krijg je samen met de feedback op die opdracht de nieuwe les.

Wil je aan de slag met het opschrijven van gebeurtenissen uit jouw leven? 

En wil je bedreven raken in verschillende schrijftechnieken? 

Meld je dan nu aan voor de online schrijfcursus 'Levensverhalen Schrijven'. 

Omdat de wintermaanden zich er bij uitstek voor lenen om lekker met het schrijven aan de slag te gaan, geldt er een winterkorting voor wie in de maand november van start gaat.

Winterkorting: 30 procent korting op cursusprijs!

Wie de cursus vóór 31 december 2016 bestelt, krijgt 30 procent korting op de cursusprijs en betaalt dus 98 euro (in plaats van de normale cursusprijs van 140 euro). Deze bedragen zijn inclusief btw.

Voor dit bedrag ontvang je 8 schrijflessen en krijg je persoonlijke feedback op 8 schrijfopdrachten.

Interesse in de schrijfcursus? Meld je hieronder vrijblijvend aan voor meer informatie: