Schrijfochtend.jpg

Schrijf jij als zelfstandige zelf teksten voor je website, nieuwsbrief, blog of sociale media? Het is een klusje dat meestal blijft liggen. Daarom ga ik maandelijks met een groepje ondernemers aan de slag met teksten voor hun bedrijf. Op deze ochtend doe je energie en inspiratie op en krijg je bruikbare tips.

Elke eerste woensdag van de maand geef ik in Amstelveen een schrijfworkshop aan ondernemers, waarna we met elkaar oefenen, schrijven en uitwisselen. Naast de nuttige tips die ik geef, ga je dus gelijk aan de slag met de teksten voor je bedrijf. Bovendien is het fijn om feedback te krijgen van collega-ondernemers. Zo verbeter je tijdens deze ochtend je schrijfvaardigheden, doe je energie en inspiratie op en kom je bovendien in contact met collega-ondernemers. 

Tijdens elke schrijfochtenden staat een specifieke tekstsoort centraal. De eerstvolgende schrijfochtend is op woensdag 5 september van 10.00 tot 12.00 uur. Deelname kost € 15,- excl. btw. Het onderwerp is aanbevelingen van tevreden klanten. In het eerste deel geef ik tips hoe je aanbevelingen kunt verzamelen en hoe een overtuigende aanbeveling is opgebouwd. We bedenken met elkaar bruikbare vragen en oefenen met voorbeelden. Na afloop van deze ochtend heb je in een mum van tijd krachtige testimonials van jouw tevreden klanten. 

Meld je hieronder aan voor woensdag 5 september 2018, 10.00-12.00 uur, Amstelveen (locatie volgt spoedig):