Mijn missie is om meertalige kinderen te helpen bij het verbeteren van hun Nederlandse taalvaardigheid, waardoor zij hun talenten op de basisschool volop kunnen ontwikkelen.

"Iedereen kan eenvoud ingewikkeld maken, maar het ingewikkelde eenvoudig maken, dat is creativiteit" (Charles Mingus, jazz-muzikant)

Ik geef zowel individueel als in klein groepsverband taallessen. Ook sta ik zo nu en dan als invalkracht op basisscholen voor de klas. Van dit werk geniet ik volop. Kinderen stellen prikkelende vragen en hebben inspirerende ideeën. Elk kind is uniek, dus met elk kind dat ik begeleid bouw ik een bijzondere band op.

Nadat ik aan de Lerarenopleiding Nederlands mijn propedeuse behaalde, volgde ik de bachelor Nederlands Taal en Cultuur en de master Tekst en Communicatie aan de Universiteit van Amsterdam. Vervolgens ging ik aan de slag als journalist.

Sinds ruim veertien jaar schrijf ik artikelen voor diverse tijdschriften, kranten en online media, veelal portretten van mensen met een bijzonder, uniek verhaal. Ook schrijf ik regelmatig artikelen over opvoeding, onderwijs en ontwikkelingspsychologie.

Naast mijn werk als journalist heb ik altijd lesgegeven. Zo gaf ik cursussen levensverhaal schrijven, creatief schrijven, interviewen en rapportages schrijven, onder andere aan de Hogeschool Leiden.