Doe waar je goed in bent, en geef het andere uit handen.jpg

Meedenken over een pakkend begin voor een blog, een webtekst checken op spelfouten of eindredactie van een mailing: het gaat vaak om kleine schrijfklusjes. Toch is het fijn om een tekstexpert nog even door je teksten te laten gaan, om te voorkomen dat je een onprofessionele indruk maakt op klanten. Want spelfouten zie je al gauw over het hoofd en het staat veel professioneler als een tekst lekker leest. 

Foutjes in teksten zie je al gauw over het hoofd en het staat veel professioneler als een tekst lekker leest. Met mijn jarenlange schrijfervaring, kan ik met een snelle blik zien waar een tekst rommelt. Foutjes filter ik eenvoudig uit teksten en ik zorg dat zinnen lekker lopen. 

Voor langere teksten of een gehele website reken ik een uurtarief van € 45,- excl. btw. Maar soms is een kleine redigeer-klus, van bijvoorbeeld een blog, al in een kwartiertje gedaan. Als je het fijn vind om me snel voor losse tekstklusjes te kunnen inzetten, koop dan een strippenkaart. Je kunt me dan vijf uur inschakelen voor € 195,- excl. btw, te besteden over een periode van een jaar. Ik houd steeds bij hoeveel tijd ik kwijt ben aan een klus en laat je na elke klus weten hoeveel tijd er nog over is op je strippenkaart.