Aanbevelingen-testimonials.jpg

Natuurlijk zul je als ondernemer zeggen dat jij goed bent in wat je doet. Maar als een ander dat over jou zegt, voelt dat pas als echt 'bewijs' voor een potentiële klant. Tenminste, als de aanbeveling concreet en herkenbaar is.

"Werken met jou was geweldig!" is voor jouzelf misschien fijn om te horen, maar als aanbeveling werkt het niet. Wat was er precies geweldig aan de samenwerking? En waarom? Pas als een aanbeveling concreet is, zal een potentiële klant overtuigd raken.

Bovendien is het belangrijk dat de potentiële klant zich herkent in de aanbeveling. Als het beschreven problemen herkenbaar zijn, zal iemand eerder geneigd zijn om met jou in zee te gaan voor de oplossing.  

Goede aanbevelingen krijgen is dus een klusje dat best wat tijd en aandacht vraagt. Ik kan je daarbij helpen. Ik kan een vragenlijst voor je opstellen, die je kunt sturen naar klanten waarmee je net een dienst of opdracht hebt afgerond. Op die manier krijg je ook nog eens nuttige feedback op je werk. Van de antwoorden kan ik mooie aanbevelingen voor je schrijven. Ook kan ik tevreden klanten bellen om de vragen mondeling door te nemen, om de antwoorden vervolgens uit te werken tot sterke aanbevelingen. 

Graag help ik je bij het verkrijgen en verwoorden van aansprekende aanbevelingen van tevreden klanten. Informeer naar de mogelijkheden. Een eenvoudige aanbevelingen kan ik maken vanaf € 35,- excl. btw per stuk.